RØNNOW LETH & GORI holder housewarming og udstillingsåbning                    d. 21. september

01/09/2023

Tegnestuefællesskabet og Værksted for Arkitektur er nu ved at være godt på plads i de nye rammer i Gl. Dok på Strandgade 27b på Christianshavn og nu skal det nye hjem indvies.

I den forbindelse ser vi meget frem til at byde velkommen fra kl. 16 til en introduktion til tegnestuefællesskabet og Værksted for Arkitektur og åbning af Malene Bachs udstilling ‘Del & Helhed’. Efterfølgende vil der være lidt snacks, forfriskninger og ikke mindst fest!

Vi glæder os til at se jer!

Fotograf: Casper Brogaard Højer

Fotograf: Malene Bach

Ny udstilling: ‘Del & Helhed’ af Malene Bach

20/08/2023

Med udgangspunkt i en undersøgelse af, hvordanvi skaber værdi i det tilsyneladende værdiløse, lægger udstillingen ’Del & Helhed’ op til at vi spørger os selv, hvordan vi giver verden og ressourcerne omkring os betydning.

Malene Bach beder os gentænke den måde vi forbruger ressourcer på og inspirerer os til at se arkitekturen som en forvandlingskraft med evnen til at skabe steder, rum, nærvær og betydning.

Udstillingen åbner vores øjne for gængse materialers skønhed og iboende kvaliteter. Gennem disses sammenstillinger, tilpasninger og tilføjelser skabes grobund for erkendelsen af ressourcernes værdi, betydning og potentialer – uanset om det er nye, fundne eller genanvendte materialer.

“Udstillingen Del & Helhed er en stedsspecifik installation, skabt til Værksted for Arkitektur, der fokuserer på en kunstnerisk undersøgende proces. Jeg ønsker at dele den eksperimenterende del af min praksis, som er en slags grundforskning i krydsfeltet mellem arkitektur og kunst. Installationen er et momentant udsnit fra mit værksted, der åbner indsyn til det processuelle arbejde i undersøgelsen af relationer mellem materialer og funktioner og deres udtryk. Installationen undersøger hvorledes disse relationer kan bearbejdes kunstnerisk og praktisk og anvendes med henblik på at tilføre stedet sans og mening.
Udstillingen rummer ikke et endegyldigt kunstnerisk udsagn, men udfolder og udvikler mulige potentialer og relationer mellem materialer og teknikker og metoder.”

/ Malene Bach

Pavillonen Tækkede Teglblokke er åben

14/06/2023

Pavillonen Tækkede Teglblokke er et projekt udviklet i tegnestuefællesskabet RØNNOW LETH & GORI sammen med CINARK og er nu åben for offentligheden på Søren Kierkegaards Plads i København.

Projektet Tække Teglblokke er en del af initiativet 4 til 1 planet, der er igangsat af VILLUM FONDEN og Realdania og undersøger muligheder for at bygge med et langt mindre CO2-aftryk end det gængse byggeri i dag.

Pavillonen stod som planlagt på Søren Kierkegaards Plads i København fra juni-august. Den er nu taget ned og flyttes i den nærmeste fremtid til et andet sted.

Fotograf: Kim Høltermand

Fotograf: Bjørn Bertheussen

Symposium for ‘Langtidsholdbar arkitektur’

30/09/2022

Fredag den 30. september afholdt RØNNOW LETH & GORI symposiet ‘Langtidsholdbar arkitektur’ i Christians Kirkens smukke rammer.

Godt 200 gæster deltog i arrangementet, der bød på oplæg fra både nationale og internationale talere, en paneldebat og Q&A.

Se alle symposiets faglige indlæg her: copenhagenstreaming.com

Tak til alle oplægsholdere for at bidrage med interessante indspark, opfordringer og tanker til debatten om langtidsholdbar arkitektur.

Tak til gæsterne for skarpe spørgsmål og et stort engagement eftermiddagen igennem.

 

Tak til Boligfonden Kuben for at støtte op om projektet og give særligt de internationale stemmer en plads i diskussionen.

Tak til Christianskirken for at åbne kirkens historiske døre for et arrangement, der ikke kunne være blevet afholdt et smukkere eller mere passende sted.

Vi takker for den store opbakning, som symposiet er blevet mødt med på tværs af branchen. Det er blot med til at understrege, hvor relevant og aktuelt emnet er.